Dagen som varit...
Publicerat den

...har varit väldigt bra måste jag säga, trots att jag varit ensam hemma några timmar, vilket jag inte har varit på ett bra tag. Vissa tänker väl kanske: ''några timmar, det är väl ingenting'', men jag tänker nämligen annorlunda: ''några timmar, hjälp!'' Men jag har mina anledningar till det och det står jag för.
Anledningen till att jag var ensam är att Mathias åkte till Linköping med hans kusin och kom några timmar senare hem med en sängstomme till oss.
Efter det ägnade vi ca 2 timmar till att skruva ihop den. Varav ett tag till att försöka hitta alla skruvarna som IKEA alltid lyckas gömma i NÅGON av alla kartonger. Men lyckligvis hittade jag dem efter ett tag inträngda i ett litet hörn av kartongen som låg längst bort. Pust.
Ja, men tillslut stod den iaf på sin plats så fint. Vi är så nöjda med den!
Bara av att vi äntligen fått tag på den och att den står där den ska stå, så känns det som att våran lägenhet börjar få den form den en dag ska landa i. Såklart finns det fortfarande saker som ska tillkomma och även saker som ska ändras på. Men det känns liksom att vi börjar få fart på det nu. Och det känns otroligt skönt :)

I måndags satte jag in resten av tandställningen, så nu är både över och underkäken fylld med räls. Det känns skönt med tanke på för varje gång jag går till tandläkaren och fixar något med tandställning så kommer jag varje gång ett steg närmare till den gången jag går dit för att ta bort den.
Men det negativa är ju att det gör så jävla ont efteråt, så jag vill härmed presentera mina nya bästa vän: Värktabletter Voltaren. Som om och om igen dämpar min smärta. Jag skänker kärlek till dig min vän ♥
Jag kämpar med att få i mig mat och bli mätt, vilket inte alltid är så lätt eftersom att jag har så ont i tänderna och inte kan tugga. Min vän gör ju inte ALLT helt bedövande!

Nu ska jag dra ihop något att äta lite snabbt och kan mysa ner mig under en filt med min älskade sambo i soffan och kolla på en film innan denna dagen tar slut och vi somnar så sött i våran säng inramad i vår nya sängstomme.

Godnatt,






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo