Jag saknar min älskling allt för mycket! & alla andra underbara människor jag varit med nu i lite mer än två veckor!
Publicerat den

Nu är jag inne på den allra sista kvällen på jullovet. Och vad gör jag? Jo, jag sitter i Motala alldeles ensam ~ ja, utan någon alls. Varför helt ensam? För att jag bor i ett rum som jag hyr, ensam. Jag åkte idag ifrån min fina familj och släkt som jag varit med hela jullovet. OCH min fina underbara älskling som jag också varit med hela lovet, minus de två första dagarna på lovet!
Det började med att min lillebror vägrade släppa taget om mig och sa att han ville att vi skulle stanna kvar, när jag och älskling skulle åka. Jag ville så gärna stanna, kändes jobbigt att åka ifrån alla, och ännu jobbigare blev det då lillbrorsan varit ledsen, kramat mig och sagt att han saknar mig så mycket när jag är i Motala och att han är så glad när jag är hos dem!
Sedan var jag ju också tvungen att säga hejdå till älskling, då han skulle med ett tåg hem till sig och jag skulle med bussen till Motala.
Jag gråter stora floder än, för att jag tycker det är så jobbigt att säga hejdå till dem jag älskar av hela mitt hjärta ♥
Det är helt obegripligt och det går inte att förklara hur mycket jag saknar & älskar dem! ♥

Jag gissar att älskling ringer mig snart, så jag ska sluta skriva nu!

Gå in här & kika vettja: http://mulleens.blogg.se
Tjingeling ^^






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo