Ny mobil och så jädrans lycklig!
Publicerat den

Spenderade mitt påsklov hos älsklingen. Och i söndags åkte jag därifrån, sååå jobbigt att säga hejdå till honom, min underbara :( Fy, jag vill ju vara med honom hela tiden...... Snart är vi sambos, sååå skönt :')
Jag åkte då till mamma, Kenneth och Isak och spenderade natten till måndag där. Då var det åter igen jobbigt att säga hejdå, denna gången till dom... Isak såg så ledsen ut när vi vinkade hejdå när han var påväg in till morgonfritids. Hoppas att jag snart kan åka tillbaka och umgås med dom igen.
I måndags var jag på sjukhuset och röntgade yggen. Hoppas påförbättring men jag tror mer på försämring, tyvärr :( Vi får se!

Jag har ny mobil - iPhone 4S, stolt :)

Jag måste också säga att min pojkvän är den bästa i världen och jag kan inte vara mer lycklig än vad jag är över att jag har honom och att han är min :')
Jag älskar Dig, Mathias min underbara älskling! ♥

Har varit sjuk från praktiken nu i två dgr, men i morgon är det dags igen. Dra mig baklänges vad jag vill ha sommarlov nu. Och vara sambo med min älskling :P Jag vill bara vara hemma och vara med honom. Slappna av och lugna ner mig. Känna mig trygg och inte känna någon rädsla. Slippa vara ensam!

Tjingeling






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo