Fredag den 13de!
Publicerat den

För mig är fredag den 13de en riktigt otursdag, även att jag inte alls har så mycket otur dessa dagar (inte mer än vanligt iaf), men med min hjärna och dess förmåga att inbilla sig massa knasigt så är det enda en otursdag för mig. Eller för min hjärna. I vilket fall så ogillar jag fredag den 13de mycket starkt. Det är en dag som jag, faktiskt, kollar mig lite extra mycket över axeln, vill helst bara sitta på ett ställe och inte gå någonstans i onödan. Då kan alltför mycket hända. Men framför allt, jag måste ha någon vid mig. Ett bra exempel på det: min pojkvän. Men otur nog, så går han i skolan idag och jag sitter i hans rum. Tro det eller ej, jag har faktiskt rört mig mellan vardagsrummet till toan och slutligen till hans rum idag. Själv. Men nu jävlar sitter jag kvar här, det kan ni ge er fan på! Enda tills älsklingen kommer hem och gör mig sällskap.
Och jajustja, äta. Det är ju trots allt någonting man måste göra. Men nu har jag bestämt mig för att stanna i hans rum och jag tänker inte flytta på mig. Tre timmar kvar, då kommer jag dock var vrålhungrig så jag viker mig dubbel, men klarar mig. Kanske.
MEN till något helt annat!
Det är ju ett tag sen jag skrev sist, närmare bestämt nästan en månad. Skandal.
Men sen sist har det inte hänt så mycket intressant, så skulle jag skrivit under denna månad som gått sen sist, så skulle det ändå inte vara mycket att läsa.
Har gått ut på praktik i 2 veckor. Där jag inte riktigt kan säga att jag trivs så värst mycket, men överlever gör jag. Nästan.
Just nu har jag påsklov, fast det är slut. Typ. Nu. Nästan.
Påsken spenderades med älskling, mamma, Isak och Kenneth. I söndags åkte jag och älskling hem till honom, för han hade påsklov en vecka innan mig.
På söndag åker jag tillbaka till mamma och dom igen, för att sova där en natt och sedan bege mig till sjukhuset med mormor och morfar där jag ska på röngen för min rygg. Skolios. Tyvärr så tror jag att det blivit värre sen sist. Jag har så djävulskt ont i ryggen ibland så jag knappt kan stå upp. Men det återstår att se hur det utvecklats.
På söndag får jag även nöjet att äntligen vara en stolt ägare till en iPhone 4S. Det kommer kännas så fantastiskt :') Jag längtar sååå mycket!
Men samtidigt vill jag ju såklart inte åka ifrån älskling. Och inte tillbaka till praktiken. Vill ha lov och vara med älskling ju!
Nu ska jag äta läkerol och ta en huvudvärkstablett, jag har så grymt ont i huvudet :(
Tjingeling






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo