25 april 2012
Publicerat den

Fick precis i mig lite frukost. Kom på att det var dags för det, då jag ska äta lunch runt kl 11 idag. Börjar praktiken kl 12.
Sitter nu i sängen och väntar på att min älskling ska ringa mig. Han sitter just nu i skolan och gör nationella. Hoppas han snart är klar med det :) Och att det gick bra för honom, såklart ♥

Jag har så outhärdligt ont i ryggen. Men jag hoppas att jag håller ut på praktiken till kvart över nio ikväll. Känner mig inte riktigt sugen på att vistas där idag, vill hellrr vara hemma och sova. Har ju inte sovit bra på flera nätter. Är rätt slut och seg. Men, vad kan jag göra åt det, det är väl bara att pallra sig iväg mot praktiken sen och bara hoppas på att tiden går fort som bara den.

Om man kombinerar mig med att stå och gå en längre stund, blir det lika med en avsvimmad bella och en duns i golvet. Ungefär så.
Hoppas och ber att det är lugnt på praktiken idag, så jag kan få sitta ner på en stol ganska ofta och ta det lugnt. Inte för att jag tror att det uppskattas av personalen att jag sitter på en stol, dom tycker väl att jag verkar lat och bara slöar då, men så är inte fallet. Vad ska jag göra liksom när jag har så jääävla ont i ryggen och inte kan stå en längre tid? Kan jag inte få ta mig en stund att sitta ner då?! Fast i och för sig, dom vet inte om mitt ryggproblem, och med 3 dgr kvar på praktiken känner jag inte att det är någon idé att berätta. Vem skulle bry sig om det när dom ändå blir av med mig om några få dagar?!

Nu har jag varit borta från praktiken ett bra tag, så nu har jag glömt bort allt som jag egentligen inte ens lärde mig, hm. Vi får se hur det går idag!

Två timmar har gått sen jag fick sista smset från älsklingen. Han borde vara klar med provet snart, tycker jag.
Nu ska jag sätta på en film och slöa lite framför, tills det blir dags för att ge sig iväg - hade jag velat skriva och att det skulle vara sant. Meeen, så är det inte. Istället är det såhär; Nu ska jag sitta här alldeles för mig själv och kolla rakt upp i taket, för att vänta på att jag kan börja med maten, vilket är om typ en halvtimme. Det är mat som jag inte tycker om egentligen, men jag får trycka i mig det. Suck. SEN till praktiken :(
Hoppas verkligen att älsklingen ringer snart!

TJINGELING






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo