ignorerad, ensam och deppig - mår sämst!
Publicerat den

gårdagen var bra, men ändå jobbig. känner att de mesta bara är jobbigt och känns fel. jag känner mig ignorerad av vissa och väldigt ensam. jag är sjukt deppig, men jag är dålig på att visa känslor sometimes. och även på att prata om saker och ting som jag tycker är jobbiga, men men, sådan e jag. och jag kan inte styra över hur jag tycker, tänker, känner och allt.. fast jag för tillfället skulle kunna ge mycket för att styra över mina känslor osv..
kanske vore det bäst om jag stängde in mig någonstans ett tag, fast det skulle inte fungera för då skulle jag känna mig xtremt ensam och då kommer jag tänka ännu mer på allt jobbigt och då blir det ännu jobbigare.
bättre kanske att göra ngt som får mig att tänka på annat?!
jag vet faktiskt inte vad jag ska ta mig till just nu - i motala sitter jag inne, har inte ngt att göra... vilket gör att jag tänker, och då blir det jobbigt :( i överum, har jag kompisarna och jag är glad när jag är med dom, men jag kan inte vara här hela tiden, fast jag skulle vilja ägna så mycket tid till kompisar och släkt, som möjligt.

stort tack till ellinor, som orkade med mig igår. och lyssnade på mig när jag ville prata. betyder enormt mycket

mitt i min ensamhet och min xtremt jobbiga deppiga period, kryddar jag på med massa musik, som just nu är en del tröst för mig. jag avgudar musiken - alltid - men mest av allt när jag är deppig då jag använder den för att - avreagera mig, tröst, eller bara försöka att tänka på annat - vilket fungerar bra, oftast!

jag lyssnar sönder dessa låtar just nu!! ♥
SIMON ERICSSON
VERONICA MAGGIO
MEDINA







NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo