29 januari 2011
Publicerat den

nu sitter jag här med datorn i knät och är trött som bara den.
men kan jag somna, nej!
jag är själv vaken också, trist.
tänkte skicka iväg ett sms till mamma förut, men ångrade mig när jag såg 07:00 på telen.
inte värt att väcka någon stackare så tidigt.

det är konstigt, när det är skola och man ska upp tidigt, så är man trött och allt dedär, när klockan ringer.
men när det är helg, äntligen! ja, då vaknar man ibland tidigt och kan inte somna om.
det skulle vara omvänt, att man har hur lätt som helst att gå upp utan att somna om när det är skola.
och när det är helg, när man äntligen får sova hur länge man vill, oftast. så ska man ju också få sova hur länga man vill, utan att man vaknar tidigt och inte kan somna om.
äsch, slutsnackat om det :)

snart börjar de nationella proven i skolan -.- (svenska, matte, engelska. de vanliga. och så är det ju ett NO ämne också, och det blev fysik detta år. fan)

i torsdags hoppade vi trampolin på idrotten, med min otur och skoliosen, så knäckte det till i nacken efter typ fjärde hoppet. jag tänkte att det kanske inte var något att lägga så mycke tid på. men det var det. jag satte mig på bänken och det gick ner över halva ryggraden. ont som fan gjorde det. så efter idrotten gick jag hem, och var även hemma igår (fredag)
jag missar mycke i skolan, jag vet, men vafan ska man göra när man inte kan röra sig knappt utan att det gör så jävla ont att man nästan tjuter.
jag tror inte det är alls många som förstår hur lite jag egentligen kan göra på idrotten, utan att jag får ont i ryggen pga min skolios.
riktigt jobbigt!
men men, skit samma.

jag har legat på en värmekudde hela torsdagen och fredagen, den som uppfann värmekudden borde få ett stort heligt pris för detta. en mycke bra uppfinning :)

min syster har vaknat nu, och jag är svinhungrig. måste gå och äta frukost nu..
och klura ut vad det kan bli för mat idag?!
jag/vi ska också komma på ett bra sätt att komma ner till affären, köpa en stor coca cola-flaska och ckoklad, sedan måste vi ju komma hem igen ;)
hm.. gå är jobbigt, cykeln är insnöad, min syster är lat (som jag ;)) så, ja.. vi har något att fundera på, för jag måste ha coca cola och choklad..
redan igår tjatade jag om det, men då gick min syster och hämtade glass till mig :D och vi har ingen chokladsås som vi ville ha. så hon gjorde en egen. med o'boy. skitgod ! min syster kan också vara snäll ;* <3

näe, nu måste jag gå o äta .
tjingeling ;p







NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo