Dag 2 - Bästa semestern.
Publicerat den

(Eftersom jag har missat *host* glömt bort *host*, så kommer det 6 stycken ''Dag...'' på rad nu ^^ men jag gör nog inte alla idag, så forts isf imorgon :P
Ni får leva med det!

Meeeeeeen, bästa semestern då..
Jag behöver ju inte ens tänka - självklart är det Turkiet 2008, med familjen - mamma, kenneth, emelie och isak. Jag kommer aldrig glömma det, och jag kommer ihåg allt vi gjorde - faktiskt.
Vi kom till Turkiets flygplats mitt i natten och skulle då åka buss till hotellet Raga i Side. Vi alla var då trötta som as och ville bara komma fram så vi fick sova I SÄNGAR. Det vi inte visste var att det tog ett jävla bra tag att komma till hotellet. Flera timmar, rättare sagt. Men till hotellet kom vi ju tillslut, som tur var ;)
Jag kommer ihåg att så fort jag klev innanför dörren till hotellet, så tänkte jag - ''vi måste hitta ett ennat hotell i morgon, här kan vi inte bo i två veckor!'' Men klart vi kunde det, dagarna gick och jag trivdes bara mer och mer för varje minut som gick. Två pooler och en restaurang utanför, fint väder hela två veckorna vi var där. Nära till stan och nära till havet där vågorna var nästan lika höga som mig :D Inte för att jag var HÖG, ni vet - hög, men aja.. ;)
En dag hyrde vi en bil och åkte till ett stort vattenland i Antalya, och hur kul var inte det liksom? ASSKOJ! :'D
Dagarna gick och vi låg mestandels bredvid poolen och solade, eller badade i den :D
Vissa dagar var ALLDELES för varma, så då satt vi inne på otellet och spelade kort.
Ja, det var de två veckorna i Turkiet och jag vill bara tillbaka! Det var underbart ♥






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo