står ensam kvar....eller?
Publicerat den

den största rädslan jag hade inför flytten till motala, var att jag skulle förlora vännerna.
''- nejdå, det kommer du inte göra!'' var reaktionerna jag fick.
okej, det kändes bra att mina vänner försäkrade mig om att jag inte skulle förlora dem.
''- kanske, men du får nya vänner på gymnasiet i höst'' var en annan reaktion jag fick.
hm.. det kändes väl inte sådär jättebra att höra. jaja, jag vet att jag får nya vänner på gymnasiet i höst, men tack för att inte tänker vara vän med mig längre, för det :o
vissa sa att det är för långt mellan oss. jaja, 11 mil eller vad det är - det är ju jättelångt. visst! det tar ungefär 1 timme och 40 minuter att åka, men vem vill slösa bort nästan två timmar av sin dag för att åka och hälsa på sin kompis? det är ju alldeles för onödigt. jaja! alla har väl olika åsikter om det, men jag kan ju tillägga att jag har åkt till överum & tillbaka, fyra gånger i sommar, vilket blir totalt ungefär 16 timmar av mitt sommarlov som jag spenderat på buss, tåg eller bil. vet ni varför jag offrade så många timmar av mitt sommarlov? jo, för att jag ville träffa mina vänner och min släkt som bor i överum.
är det så mycket begärt att offra ungefär två timmar (+2 tillbaka) för att träffa mig? det tycker inte jag, men som jag skrev förut - alla har ju olika åsikter om det.
jag har hört några som klagat över att deras sommarlov varit trist och så, även att det haft tusen kompisar de varit med under hela sommarn (dock inte någon av mina vänner). tänk på mig som inte har en enda att vara med i motala, för att jag är nyinflyttad och jag är ingen som går runt på gatorna för att ragga kompisar, icke!
mitt sommarlov har inte varit så värst bra heller, förutom liseberg och när jag åkt till överum, då jag varit med högst 4 kompisar, under hela sommarn. och några som man bara sprungit på på gatan och så sagt hej och lite bara.

jag vet att det är en person som ska komma till mig någon gång iaf. när vet jag inte, men någon helg framöver.
det är 6-7 som sagt att de ska komma till mig under sommarlovet, vissa har t.o.m lovat att komma under sommarlovet. hur många dagar är det kvar av sommarlovet? 2, (räknat med idag). hur många har kommit till mig? ingen.
___________________________________________________________________________________________
jag vill tacka ellinor för att du stått ut med mig denna sommar när jag varit i överum. betyder enormt mycket
___________________________________________________________________________________________
och så vill jag säga att jag inte skrivit några namn i detta inlägg, så ingen kan ta åt sig och bli sura på mig. och är det så att någon tar åt sig, så varsågoda, det är erat val. jag har inte bett någon att ta åt sig något av detta!
det enda namnet jag har skriit är ellinor, och det är ju då meningen att hon ska ta åt sig av det jag skrivit om henne ♥






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo