en vecka...!
Publicerat den

shiiit, kände på mig att det var några dgr sen jag bloggade. jomenvisst, det var det ju - inte bara ett par dgr, utan en vecka och en dag. ojoj.
å andra sidan har det väl inte hänt så mycket intressant som skulle få er att häpna. inte för att jag kommer ihåg mycket av vad jag har gjort den senaste veckan, men jag kan göra ett litet (o)intressant försök och berätta det jag kommer ihåg.
tisdag, förra veckan - i fredags umgicks jag med pappa, som jag då inte hade träffat sen min födelsedag, som inträffar i februari varje år. anledningen till den långa perioden mellan våra möten, är att han jobbar långt ifrån mig, och har gjort det nu i flera månader. trist, tycker jag. menmen.
fredag - måndag har jag inte gjort något speciellt. igår (tisdag) var vi på liseberg och shiiiiit var kul det var :DD kom hem ungefär kvart över två inatt och jag vaknade strax innan tio. blää, va lite jag har sovit. eller sju och en halv timme blev det ju typ, men aaalldeles för lite för mig -.-
idag ska jag ta det så lugnt jag bara kan.. snart börjar skolan ( på måndag) och jag vill typ bara sjunka genom marken, för jag vill inte börja skolan :o men jag hoppas det blir bra!
nu ska jag leta tillbehör till nagelförlängning ;p
hörs kanske senare ikv.
tjingeling






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo