ALLVARLIGT TALAT!!
Publicerat den

jag har läst igenom en blogg och läste inlägg som gjorde mig förbannad. inte pga det personen skrev, utan det var andra som klottrat onödiga ord på hans ytterdörr. och även personer som gett honom kommentarer som var så idiotiska. personen som äger bloggen är homosexuell och vad är felet med det egentligen?
jag har ingenting emot andra människor, men däremot har jag svårt för personer som absolut inte har någon respekt för andra människor.
att göra något mot en person som kan upplevas kränkande eller diskriminerande för personen i fråga är fel, väldigt mycket fel.
Eller att ge ifrån sig en kommentar som är långt ifrån genomtänkt, som upplevs på samma sättt, är också sååå fel.
Att döma någon för ens läggning är så grymt idiotiskt. Låt folk vara honosexuella om det är vad de vill. Det är ingenting fel med det!
Samma sak som heterosexuella, bara att det är en kille och en tjej & honosexuella är två av samma kön. vad spelar det för roll. alla behöver väl inte vara lika. det är människor i båda fallen, bara att det är olika eller samma kön. alla gillar olika, och det borde respekteras.
jag har inte hört talas om någon homosexuell som ser ner på eller kränker heterosexuella för att det är olika kön som är med varandra.
alla har olika åsikter och det är klart man ska stå för sina egna åsikter, men man behöver inte se ner på någon för det eller kränka en person. det är bara onödigt.
jag skulle inte vilja vara tillsammans med en tjej, just för att jag inte har den läggningen, jag är intresserad av killar och så är det.
låt oss ta en homosexuell kille. han är inte tillsammans med tjejer för att han inte har den läggningen, han är intresserad av killar och så är det. det är samma sak, bara att det är olika kön.
såklart ska man respektera att man tycker olika också om saker och ting, men tycker man illa om (i det här fallet) vilken läggning man har, så kan man lika gärna hålla det för sig själv. man behöver iaf inte peka ut en eller flera speciella personer och därmed kränka och se ner på personer.

ibland blir jag faktiskt imponerad av mig själv att jag ändå består av en del kloka ord att dela med mig av. även om alla inte tycker som jag!






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo