som ett litet barn som i gråten ger sig av..
Publicerat den

jag har egentligen ingenting att skriva, har inte riktigt huvudet med mig idag, tappade det troligtvis på vägen hit.
men jag drar fingrarna lite fram å tbax, upp å ner, över tangenterna, så får jag hoppas att jag kanske iaf får ut ngt litet vettigt av det i dethär lilla inlägg som skrivs.
jag har varit hemma i motala hela helgen, har varit helt fucking underbart. men tyvärr blev det tidigt att åka därifrån.
men sånt får man leva med, helt enkelt. åker hem igen på torsdag, hoppas jag. så är planen iaf. sen ser ni inte skymten av mig förrän i maj, om ni inte tänkt att hälsa på mig. kommer bli riktigt nice! tack å adjö lixom..
känner mig fucktiskt taggad för skolan denhär veckan, konstigt nog. men absolut inte för prov. orkar inte med sånt mer nu, vi har tusen hästlängder för mycket med prov nu.
men att jag är taggad för skolan ärväl kanske för att jag ser så hemskt mycket fram emot torsdag då jag draaar till ''där jag hör hemma'' om man ska säga så.
och så är det ju ledigt från skolan på fredag, vilket gör den kommande veckan; lite kortare, lite mer annorlunda och skiljer sig då från alla de andra veckorna som är xakt likadana och helt otroligt enformiga. hemskt.
imorgon väntar utvecklingssamtal. det om ngt kan bli hemskt!

hur mycket vettigt fick jag ut av dethär då? dum fråga, ingenting..
men som sagt så följde inte huvudet med mig hit idag.

men här kommer en bild på mig och min bror, JAG ÄLSKAR DIG♥


tjingeling,








NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo