EMELIE ♥
Publicerat den

tänkte bara säga att jag har världens bästa syster, näst efter mig själv då!
hon finns alltid där när jag behöver någon att prata med, hon ställer alltid upp när jag behöver hjälp med något eller bara vill ha någon bredvid mig vid vissa tillfällen. när jag inte pallar att vara ensam. & jag försöker så gott jag kan att göra samma sak för henne, om jag lyckas är det bara hon som vet!

det händer ibland att vi bråkar, som så många andra, men vi tar oss alltid ur det. efter ett antal slagsmål, tårar och elaka ord. men slutar med att vi sitter och skrattar tillsammans, och bråket är över! för den gången..

om inte hon fanns skulle jag inte vara där jag är idag, hon har hjälpt mig å guidat mig genom mycket i mitt liv, som så många andra även hjälpt till med.

vi har gått igenom mycket tillsammans; vi har skrattat tillsammans, vi har gråtit tillsammans, vi har slagits ( å då menar jag inte små knuffar ) , å mycket mycket mycket mer.. och mer kommer det ju att bli..

det jag vill med detta inlägg är att visa för min syster att hon betyder obeskrivligt mycket för mig, och jag skulle inte klara av mitt liv utan henne.
jag har redan förlorat min morbror och då var det på håret att jag gav upp allt. förlorar jag en till å allt brister!

min syster är en anledning till att jag tagit mig dit jag är idag.
jag är så fucking glad att det är hon som är min syster!
love you ♥




Mli

naaw så gullig du är<3, du kan inte förstå hur mke d där inlägget betyder :')<33 nu börjar jag gråta känns d som xP<3.. Jag älskar dej oxå sis<3 du betyder så obeskrivligt mke<3 pussss på näsan ;D<33 du o jag emot världen<33



URL: http://www.mliii.bloggplatsen.se





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo